เลขที่รับ ฝสป.. |
|
T87/2567 |
ปีงบประมาณ/
Budget year |
: |
2567 |
ภาคการศึกษา /
Trimester | : |
3 |
ปีการศึกษา/
Academic year | : |
2566 |
ลงวันที่ /
Date | : |
01/02/2567 |
ชื่อวิชา /
Course |
: |
Thesis |
รหัสวิชา /
Course Number |
: |
324991 |
จำนวนหน่วยกิต /
Credit | : |
หน่วยกิต 45 หน่วย |
ชื่อวิทยานิพนธ์ /
Project Title | : |
Optimization of Thai Tea Kombucha Fermentation to Produce Bacterial Cellulose for Application in Nutraceutical Product |
สาขาวิชา /
School of | : |
สาขาวิชาเทคโนโลยีชึวภาพ |
อาจารย์ที่ปรึกษา /
Project Advisor | : |
Assoc. Prof. Apichat Boontawan, Ph.D. |
ชื่อนักศึกษา /
Students Name | : |
Wawan Agustina รหัสนักศึกษา/Student ID |
วันที่เริ่มทำวิทยานิพนธ์ /
Starting of work period | : |
29/01/2024 |
วันที่สิ้นสุดทำวิทยานิพนธ์ /
Ending of work period
| : |
30/04/2024 |
รวมระยะเวลา /
Total project work duration
| : |
3 เดือน/Month(s) 0 วัน/Day(s) |
ห้องที่คาดว่าจะใช้ /
Room No. |
: |
F11227A |
เครื่องมือที่คาดว่าจะใช้ /
Required Equipment
|
: |
Particle size analyzer, polydispersity index analyzer |
คำชี้แจ้งเพิ่มเติม /
Addition Note |
: |
Thesis Proposal has been examined |
นักศึกษาผู้ประสานงาน /
Contact Person |
: |
Wawan Agustina โทรศัพท์/Tel. : |
ไฟล์ประกอบ | |
|